Személyes adatok védelme

Adatkezelési tájékoztató

A személyes adatok megadása önkéntes alapon történik, az alany pedig jogosult a hozzáférésükhöz és a módosításukhoz, beleértve ezen adatokra vonatkozó további törvényes jogosultságokat is. Az eladó elkötelezi magát a vevő által nyújtott adatok védelmére. A megadott személyes adatok kizárólag az eladó szükségleteire szolgálnak és a személyes adatok védelmét is magába foglaló az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján lesznek tárolva és kezelve.

A személyes adatok kezelésénél mindig betartjuk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt, amely jelentős hatással van azon személyek jogaira és kötelezettségeire, akikhez a személyes adatok tartoznak, ahogy azon személyekére is, akik ezen adatokkal dolgoznak. Ahhoz, hogy a megrendelését közvetlenül Önhöz szállítsuk, esetleg tudjunk Önnel kommunikálni, szükségünk van néhány információra (név, cím, telefon, e-mail). Ha Ön jogi személy akkor további kiegészítő információkra van szükségünk (a cég neve, cégjegyzékszám, adószám, számlaszám). Amennyiben a webáruházon keresztül megadja személyes adatait, egyben beleegyezését is adja ezen személyes adatok gyűjtésére, felhasználására és átvitelére.

Ezen adatokat elmentjük az adatbázisunkba, így a következő vásárláskor nem kell újra kitöltenie a teljes regisztrációs nyomtatványt, elegendő, ha megadja bejelentkezési nevét és jelszavát. Ezen adatokat szigorúan bizalmasnak tekintjük és nem nyújtjuk át semmilyen harmadik fél számára. Kivételt képeznek a szállító társaságok (Posta, PPL, DPD stb.), amelyek a szállítás során megkapják adatait a küldemény kézbesítésének céljából. Az adatai, az Ön kérésére bármikor módosításra kerülhetnek vagy akár el is távolíthatjuk azokat az adatbázisból.

Társaságunk nagy figyelmet szentel személyes adataik biztonságának megőrzésére és a jogosulatlan hozzáférések meggátolására.